Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

The Suffering: Ties That Bind

2008.11.27. 12:48 >>>> Sector49 >>>> XBOX >>>> : 21315 : 1Életpont visszaállítása:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Le, Le, A, Fel, Fel, Le, Fel, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Aktuális fegyver lőszerének feltöltése:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Jobb, Jobb, Le, Fel, Bal, Jobb, Bal, Bal, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Nagy hatótávolságú fegyverek lőszerének feltöltése:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Bal, Bal, Fel, Le, Jobb, Bal, Jobb, Jobb, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Shotgun teli tárral:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Bal, Bal, Bal, Le, Le, Le kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Összes tárgy és fegyver, a Gonzo kivételével Gun:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Fel, Le, Bal, Jobb, Bal, A, Fel, Bal, Le, Jobb, Fel, Jobb, Le, Bal, A, Le, Le, Le, A, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Teli Xombium üveg:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Jobb, Jobb, Fel, Fel, A, Bal, Jobb, A, Jobb, Fel, Jobb, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Arzenál:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Jobb, Fel, Bal, Le, A, Bal, Bal, Jobb, Jobb, A, Le, Fel, Bal, Jobb, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Sérthetetlenség:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Fel, Le, Fel kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Feltöltött elemlámpa:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Fel, Bal, Le, Jobb, Fel, Jobb, Le, Bal, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Vér feltöltve:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Fel, Bal, Jobb kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Insanity feltöltve:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Jobb, Jobb, Jobb, A, Bal, Bal, Jobb, Jobb, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Grenades:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Jobb, Jobb, Jobb, Bal, Bal, Bal kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Molotov cocktails:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Le, Le, Fel, Fel, Fel kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Összes pálya:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Bal, Jobb, Le, Jobb, A, Bal, Fel, Bal kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Gonosz karma növelése:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Bal, Bal, Le, Fel kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Jó karma növelése:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Fel, Fel, Jobb, Fel kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Maximum gonosz karma:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Bal, Le, Bal, Le, Bal, Le, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Maximum jó karma:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Fel, Jobb, Fel, Jobb, Fel, Jobb, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Tiszta Torque:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Fel, Jobb, Bal kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Pszichedelikus mód:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Bal, Bal, A, Jobb, Jobb, A, Fel, Fel, A, Le, Le, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. Ha még egyszer beütöd a kódot, deaktiválod a csalást.

Régi film mód:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Fel, A, Bal, A, Le, A, Jobb, A kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. Ha megnyomod a Start gombot, deaktiválod a csalást.

Öngyilkosság:
Játék közben tartsd lenyomva az L + R + X gombokat, majd vidd be a Le, Le, Le, Le kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Morál kiválasztása:
Ha van legalább egy mentés a Suffering első részéhez, akkor az új játék indításakor kiválaszthatod a morál szintjét, attól függően, hogyan sikerült teljesíteni a Sufferinget (a három lehetséges szint: jó, gonosz, vagy neutrális).

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.